Denne hesten kollapset på isen – da gjør politiet dette! Helt UTROLIG.

Hesten du nå skal få se, araberen Aww-Gee, er oppe og går etter et farlig fall på isen, takket være et fantastisk redningsmannskap som arbeidet utrettelig for å redde ham.

Aww-Gee klarte aldeles ikke å komme seg opp etter at han falt på isen på beitet sitt i Pittsburgh. ”Jeg tok ham ut på beitet sitt den dagen og jeg så at han tuslet nedover, idet bakbena forsvant under ham på et isete område på beitet sitt. Og det var det,” forteller eieren Val Patsiga.

Patsiga, som reddet hesten for over tre år siden, ringte umiddelbart nødhjelpen. Både politi og brannmenn møtte opp på kort tid og hadde med seg kranbil og en slags slede å forflytte dyret på. Resten av historien kan du se selv i videoen nedenfor. Val er evig takknemlig for det engasjerte redningsmannskapet og sier at hun setter så stor pris på det at hun ønsker å gi en donasjon som takk for hjelpen.

Dersom du også setter pris på de uselviske menneskene som gjorde alt de kunne for å redde en hjelpeløs hest – DEL videoen med andre dyreelskere.