Han behøvde flere sykedager til cellegiftsbehandlingen – da gjorde 60 kolleger dette.

Den kreftsyke læreren Robert, 56, kunne ikke avslutte cellegitsbehandlingen sin, siden han hadde for få betalte sykedager igjen. Da grep 60 kolleger inn og ofret sine egne sykedager for ham.

Robert Goodman har jobbet som lærer på samme skole i 23 år. Men dessverre så lider han av tykktarmskreft og har nylig gjennomgått en operasjon. I løpet av de kommende seks månedene ville Robert være nødt til å gjennomgå en cellegiftsbehandling.

Men siden skolen snart skulle begynne igjen, så forsto læreren at behandlingen ikke ville være mulig for ham, siden han ikke hadde nok sykedager igjen til å dekke behandlingen i løpet av høsten. Det rapporterer Palm Beach Post.

De fleste vet at en cellegiftsbehandling er utrolig tøft å gjennomgå, og at det tærer veldig mye på kroppen, så derfor behøvde han også tid til å kunne komme seg etter behandlingen.

cellegift

Til slutt hadde han ikke noe annet valg enn å snu seg til de vennene og kollegene han hadde på Facebook og der viste det seg at et lite spørsmål kunne lede til noe veldig stort. Robert hadde aldri forestilt seg, da han publiserte statusen på Facebook, at han skulle bli overøst med så mye kjærlighet.

60 kolleger fra Palm Beatch Gardens High School og andre skoler donerte én eller flere sykedager til ham. Dette resulterte i at alle problemene hans med sykeforsikringen løste seg og han kunne nå gå på cellegiftsbehandlingene sine i fred og ro.

– Jeg forventet meg virkelig ikke det som skjedde. Men jeg er veldig takknemlig, sier han til Palm Beach Post.

Robert var nødt til å få sammen 20 sykedager for å kvalifisere seg til det som kalles “catastrophic leave” i sykeforsikringen hans, et program som innebærer at han kan fortsette å få utbetalt lønn og fordeler selv når han er fraværende på grunn av cellegiftbehandlingen.

4 dager senere hadde donasjonene fra lærerkollegene dekket hele høstterminen.

– Jeg føler meg ydmyk, det er utrolig med denne flommen av medmenneskelighet, sier han.

Nå kan Robert fokusere på å overvinne denne tragiske sykdommen som rammer altfor mange, i fred og ro.

Roberts kolleger er sanne helter som virkelig stiller opp for en venn når han er i nød og de fortjener alle hyllester i verden!