Kona hans døde for 4 år siden. Det han oppdaget før jul 2 år senere, er ubeskrivelig. Tårene renner.

Brenda Schmitz skrev et brev med tre ønsker før hun døde, men ba en venn vente med å poste det til ektemannen hadde funnet kjærligheten på nytt.

Hele to år etter at Brenda Schmitz tapte kampen mot kreft i eggstokkene, fikk hennes mann David, på mirakuløst vis, en gave tilsendt fra henne. Det høres helt umulig ut, men dette var noe hans nå avdøde kone planla til punkt og prikke, kun for han. Da hun ble syk og visste at hun kom til å dø, ville hun gjøre denne ene tingen for han, som han skulle få når tiden var rett. Når du får vite hva hun gav ham, vil du bli rørt til tårer.

Ndenfor kan du lese brevet Brenda skrev til den lokale radiostasjonen. Hun formidlet til sine nære venner at brevet ikke skulle postes før David hadde funnet kjærligheten igjen, med en ny kvinne.

”August 3, 2011


”Hallo, mitt navn er Brenda Schmitz. Når dere har mottatt dette brevet, har jeg allerede mistet livet i kampen mot kreft i eggstokkene. Jeg skriver dette, for så å få det sendt til dere av en nær venn som har fått instruksjoner om å gjøre akkurat dét, når tiden er inne. Jeg måtte skrive nå, fordi jeg kan nesten ikke skrive uten å skjelve. Jeg fortalte min venninne at når min kjære mann har kommet videre i livet og møtt en ny kvinne å dele livet med igjen, skal hun sende brevet til alle dere på stasjonen.

I alle år har jeg alltid satt pris på juleønskene dere har tatt på luften. Det er en enorm og omtenksom dyd dere gjør for mennesker, som virkelig setter et eksempel på hva julen handler om. Jeg tenkte forleden på mine siste måneder her på denne jorden og at jeg fortalte David om mine tanker og ønsker for fremtiden, etter at jeg er borte. At David kommer til å fortsette livet med den samme holdningen og motet som jeg vet at bor i han. Være den fantastiske ektemann og pappa som han er. Jeg vet at dette er forferdelig tungt for han. Han er den som tar de beste avgjørelsene for familien fra nå av og til slutt finner han en omsorgsfull, barmhjertig, kjærlig kvinne i tide, som kan bidra til å oppdra guttene. Hun må være litt av en dame, som jeg skulle ønske jeg kunne møte for å overgi den store oppgaven å oppdra en større, utvidet familie med urokkelig kjærlighet, hengivenhet og et stort hjerte. Jeg gav min gode venn noen oppgaver etter min tid og dette brevet var ett av punktene, når tiden skulle vise seg å passe.

Vi har fire gutter: Carter, Josh, Justin og min lille Max. Max er den yngste i flokken på 2 år. Jeg fikk diagnosen rett etter den første bursdagen hans. Ingen barn så unge som Max skal måtte miste sin mor og tårene triller når jeg tenker på det. Å gud, at jeg kommer til å gå glipp av å se han og guttene vokse opp til å bli flotte menn. Jeg har videreformidlet til David å stadig minne Max på meg, så han ikke glemmer. Han er en sånn kvikk, intelligent, nydelig gutt. Jeg kommer til å savne alle guttene mine. Mine favoritter har alltid pleid å være det som jeg har rett foran meg.

Grunnen til at jeg skriver dette: jeg har et ønske. Jeg har et ønske for David og guttene og den nye kvinnen og hennes familie, hvis hun barn hun også. Jeg vil at de skal vite at jeg elsker dem så utrolig mye og at de alltid skal føle seg trygg i en verden full av smerter. Jeg håpet at en liten handling som dere alle kan gjøre for meg kan forandre og hjelpe livene deres for alltid og at de vet at jeg alltid er med dem.

Først – til David sin nye partner for livet. En dag eller aller helst en helg med velvære i alle aspekter av livet hennes. Hår, sminke, kroppsmassasje, klær, shopping, spa eller en helgetur. Hva som helst. Hun fortjener det. Å være stemor til alle de guttene og spesielt å gi lille Max en ”mors kjærlighet” som bare hun kan gi. Få henne til å smile og vit at hennes innsats er virkelig verdsatt av meg. Utholdenhet vil seire. Takk skal du ha – Jeg elsker deg, uansett hvem du er. Snakk til meg – du blir hørt. Til familien – en magisk reise til et sted der de alle kan nyte hverandres selskap og fellesskap som familie, samt å skape de minnene som kommer til å være med dem for alltid. Til slutt – til kreftlegen på Mercy Sykehus og sykepleierne på avdeling 8 sør. Dr. Carlson, Dr. Turner, Deb Schnoor, Marie Rudolf. En kveld ute med drinker, mat og festligheter, for alt de gjør hver dag for alle kreftpasientene de støter på.

Må gud velsigne dere og holde alle sammen trygge der dere er. Takk for dette. ‘When you wish upon a star…’ Brenda”

Brenda ville uselvisk at hennes venn skulle vente med dette til David hadde gått videre i livet.

brenda1

Hvert år pleide radiostasjonen å oppfylle juleønsker. Når de fikk inn Brenda sitt brev med hennes sterke ønske, brøt alle i rommet sammen. De måtte hjelpe henne.
brenda2

Brenda sitt første ønske var en velværedag for David sin nye kjærlighet. Hun skrev at ”Hun fortjener det. Å være stemor til alle de guttene…”
brenda3

Hun spurte også etter en magisk reise for familien, så de kunne ha det gøy sammen.
brenda4

Og til slutt ønsket hun at de ansatte ved Mercy Medisinske (hvor hun ble behandlet) skulle få en kveld ute med latter og fest.
SAMSUNG

For David sin del, så visste han at hun alltid så ned på han. Den dagen hun døde var det en dobbel regnbue ute og passende som det var: Favorittsangen til hennes sønn var ”Somewhere Over The Rainbow”.
brenda6

Brenda skrev også et brev til Jane, David sin nye kjærlighet.
brenda7

ALLE ønskene til Brenda ble innvilget av radiostasjonen og lokale sponsorer; de sendte til og med hele familien på tur til Disney World.
brenda8

Kilde.

Aldri før har vi hørt om slik visdom og gavmildhet. Det må ha tatt Brenda så mye styrke for å være i stand til å skrive et brev som dette og vite at hun skulle dø og at familien før eller siden må gå videre uten henne. Dette klippet ble tatt på radiostasjonen da David først ble fortalt om brevet. Når du ser hvordan David reagerer da han får Brenda sitt brev, vil hjertet ditt knuse i en million biter:

Brenda var en sjel som kjempet hardt til siste slutt og hadde familien tett inntil hjertet hele veien. Vær så snill og del dette til andre mennesker for å vise dem den styrken, motet, gavmildheten og kjærligheten hun satt inne med.