Her bryter hesten seg løs fra vognen, etter å ha måttet slepe turister rundt – i brennende hete.

Her løsner en hest seg fra en hestevogn etter å ha blitt tvunget til å trekke folk rundt i den brennende varmen i Firenze, Italia.

Hvis du drar til utlandet, er det ikke uvanlig å se hestevogner oppstilt på torg, klare til å frakte turister gjennom byen, som markedsføres som en hyggelig aktivitet.

Noen som ikke synes dette er hyggelig, er imidlertid hestene.

Hele dagen og ut på sen kveld blir hestene tvunget til å streife omkring i byene og trekke folk rundt.

I en video som sprer seg som ild på internett, får vi se hvordan en hest river seg vekk fra akkurat en slik hestevogn i Firenze, Italia. Hesten løper over torget og klarer å rive seg løs fra vognen og skynder seg vekk.

Noen som har lagt merke til og delt klippet er Animal Save Movement. På Twitter skriver de:

– I Firenze, Italia, gjør en hest opprør for å frigjøre seg fra menneskelig undertrykkelse. Vold mot dyreutnyttelse motstås daglig av de som ikke ønsker å bli slaver av oss. Dyr eksisterer ikke for å bære vekten vår – avvis hestevogner.

Dette klippet viser tydelig at dette miljøet ikke er trygt for hestene. Gjennom disse hestevognene kan folk tjene penger på hestens lidelser gjennom turister.

Årsaken til at vi skriver dette er for å gjøre omverdenen bevisst på de forferdelige tingene som skjer i visse deler av verden. Sammen kan vi hjelpe hverandre og prøve å stoppe denne motbydelige dyremishandlingen. Men da kan vi ikke være stille. Da må vi få hørt stemmen vår og vise at vi tar sterk avstand fra dette!

Så DEL dette på Facebook for å gjøre flere folk bevisst.

Sammen står vi sterkere!