103 år gamle Jennie ble frisk fra covid-19. Feirer seieren med en kald øl. «Hun ga ikke opp.»

103 år gamle Jennie Stejna ble syk av covid-19 for tre uker siden.

Familien hennes trodde aldri at hun ville overleve. Men denne historien har en drastisk vending.

Det var for tre uker siden at Jennie Stejna, 103, testet positivt for covid-19. På den tiden var hun den eneste i huset hennes som bar viruset, noe The Enterprise var den første til å fortelle.

Jennie hadde høy feber og ble midlertidig flyttet til en egen avdeling hvor hun ble isolert. Ifølge barnebarnet, Shelly Gunn, forsto ikke bestemoren hennes alvorlighetsgraden av sykdommen, men hun forsto likevel at hun var veldig syk.

Jennys tilstand forverret seg raskt og familien trodde ikke at de ville se henne igjen, så de forberedte seg på et siste farvel. Shelleys mann Adam, spurte Jennie om hun virkelig var klar til å dra til himmelen. «Ja, for faen,» svarte hun.

103

Men så kom vendepunktet. 13. mai fikk barnebarnet Shelley gode nyheter. Bestemoren hennes var på vei til forbedring.

«Hun har alltid hatt en skikkelig kampvilje,» sier Shelley om bestemoren – «Hun ga seg ikke. Denne polske bestemoren har offisielt beseiret koronaviruset,» legger Adam til.

Og for å feire seieren, tok hun en iskald flaske med Bud Light merkeøl.

I følge barnebarna har Jennie bodd hele livet i det vestlige Massachusetts. Hun har to barn, tre barnebarn, fire oldebarn og tre oldebarn.

Hver gang jeg leser noe slikt, får jeg håp om at vi kan klare å beseire koronaviruset. Gratulerer Jennie, håper ølet smakte. Del denne artikkelen for å spre denne fantastiske nyheten og benytt anledningen til å sende en gratulasjon til Jennie.