Kvinne prøver å åpne flydøren under flyturen – da teiper flyvertinnene henne fast til setet.

Den 6. juli ble noen uheldige flypassasjerer sjokkert over det de opplevde ombord på flyet de satt på. En kvinne prøvde febrilsk å åpne nødutgangen og skrek, og bet til slutt en flyvertinne. Noe som fikk de ansatte til å teipe henne til setet hennes.

Det var en kvinne ombord på et American Airlines-fly fra Dallas, USA, som skilte seg ut denne dagen – og skremte vettet av de intetanende reisende. Hun begynte å skrike: «Jeg må gå av dette flyet», skriver New York Post.

Flybesetningen grep umiddelbart inn. De prøvde først å roe henne ned, men kvinnen slet og ble til og med voldelig. Hun gikk så langt som å bite en flyvertinne. Overveldet av hendelsen og ute av stand til å resonnere med den voldelige kvinnen, tok personalet en radikal beslutning.

De bandt kvinnen til setet hennes med tape og teipet også over munnen hennes. Etter landing ble hun fraktet til sykehus for psykiatrisk utredning.

American Airlines sa at kvinnen ble utestengt fra å gå ombord på flyene deres inntil videre. Scenen, filmet av andre passasjerer, vakte mange reaksjoner og kommentarer.

Noen spør seg selv: Måtte det bli slik? Var det ingen andre måter? Andre applauderer besetningsmedlemmenes håndtering av situasjonen, som sørget for sikkerheten til alle om bord ved å kontrollere denne kvinnen.

Hva tenker du om dette?