Bilfører kjører på hund og stikker av – stoppes av politimann som òg redder hundens liv.

En søt, bitteliten puddel ved navn Salma kan takke en godhjertet politimann for å ha reddet livet hennes etter at hun ble påkjørt av en bil og etterlatt på veien for å dø.

Politimannen Fernando Zurita var på veien i byen Arica i Chile, da han la merke til at den lille hunden ble truffet av en taxi, og sjåføren forsøkte å stikke av.

Fernando kom ikke til å la det skje. Ikke bare holdt han vakt over Salma for å sikre at andre biler ikke ville kjøre over henne, han fikk stoppet drosjesjåføren og insisterte på at sjåføren skulle ta henne til veterinæren for legehjelp.

Han fulgte etter taxien for å sikre at sjåføren tok Salma til veterinæren og at hun ble behandlet. Salma endte opp med å ha to brukne bein, men ble lappet sammen og er i god bedring.

Salmas eier ble varslet om Salmas ulykke etter å ha sett det virale bildet på nettet og ble lykkelig gjenforent med hunden sin kort tid etter! Hun håper hundens historie vil tjene som en advarsel og oppfordring til å kjøre mer forsiktig.

Takket være politimannens handlinger, lever Salma i beste velgående. Han ble anerkjent for sin vennlighet av dyreelskere på nettet og i Chile. Han fikk også en spesiell anerkjennelse fra guvernøren for det han gjorde for Salma.

DEL denne historien med dine dyreelskende venner!