Jenta får sin første mensen på skolebussen – da går eldre gutt frem og sier dette.

Jenta får sin første mensen på bussen på vei hjem fra skolen. Så kommer en eldre gutt bort til henne og hvisker noe i øret hennes som får øynene til å renne.

Å være ung tenåring er en veldig følsom tid. Uansett hva som skjer, føles det som om det er det viktigste i hele livet. Kroppen utvikler seg og den er spennende og kanskje til og med litt pinlig noen ganger.

Noe mange unge eggstokkbærere bekymrer seg for er den første menstruasjonsperioden. Når kommer den? Man vil ikke få det midt i timen og heller ikke være den eneste som ikke har hatt menstruasjon ennå. Så må den jo absolutt ikke komme til feil tid!

Dessverre var det akkurat det som skjedde med denne unge jenta. Den første perioden kom i løpet av skoletiden, og en tydelig flekk dukket opp på buksene hennes da hun skulle gå til bussen for å komme hjem.

Den røde flekken vakte mange blikk og den stakkars jenta skammet seg utrolig.

Ved anledninger som dette kan barn og tenåringer være veldig slemme og ikke engang tenke på konsekvensene av det de sier. Da en eldre gutt nærmet seg jenta på bussen, var hun livredd for hva hun nå ville høre.

Men hun fikk ingen ondsinnet kommentar, ingen hån eller latter. Fyren gjorde noe utrolig som fikk jentas mor til å dele hendelsen på sosiale medier. News.com.au har nå skrevet om det.

Gutten gikk frem og tilbød henne genseren sin, som han ba henne binde rundt livet. På den måten ville ikke flekken være synlig, og hun kunne gå hjem uten å måtte skamme seg.

Da jenta kom hjem, fortalte hun hva som skjedde til moren, som ville hylle gutten for hans, mildt sagt, heroiske innsats. I et Facebook-innlegg skrev hun om hvilken fantastisk fyr han var, og hun trakk også oppmerksomhet mot foreldrene hans som oppfostret en så hyggelig person.

Det er sannsynligvis få tenåringer i den alderen som tør å gå fremover og gjøre en så fin ting. Spesielt når resten av bussen sannsynligvis satt og fniste og hvisket. En skikkelig heroisk innsats!

Denne gutten blir sikkert en ekte gentleman når han blir voksen. Del gjerne dette med vennene dine, slik at flere kan se hvor viktig det er at noen tør å gå mot strømmen!

Loading...