Nyfødt baby funnet forlatt på jorde – dekket i maur- og myggbitt. Slik går det med henne nå.

En nyfødt baby ble funnet alene og forlatt på et jorde i Thailand, dekket av insektbitt fra maur og mygg.

Jenta ble funnet om morgenen den 11. mai, etter at lokalbefolkningen hørte gråtende lyder om natten. Hun var utsatt i naturen, hadde øm hud og åpenbart lidd av stor smerte.

Talsmenn sier at jenta ikke har hatt noen alvorlige skader, men at hun har fått mange bitt i ansiktet og hodet.

Ifølge Daily Mail var ikke navlestengen klippet, hvilket antyder at hun bare var en dag gammel da hun ble dumpet. Hun ble akutt hastet til Lat Krabang Hotel, der en sykesøster har tatt hånd om jenten og stelt med de store innsektsbittene hun har lidd av.

Politiet ser etter foreldrene hennes. «Vi tror at foreldrene kan bo i området», sier øverstebetjent Samart Klinklao ved Chalong Krung-politiet.

«Politibetjenter kommer til å kontrollere samfunnet og spørre lokalbefolkningen om flere detaljer. Vi skal også gå gjennom overvåkningskameraene fra gatene rundt, for å se hvem som kan ha latt henne igjen der».

Hva slags verden lever vi i, hvor foreldre forlater barna sine til å dø? Å høre slike historier knuser hjertet mitt – hvert barn skal ha en sjanse til å leve, uavhengig av foreldrenes situasjon.

Del denne artikkelen for å sende alle dine tanker til den modige lillepiken, som fortsetter å kjempe, selv om det ble en tøff start på livet.