Mannen blir sittende fast i en brennende bil – da begynner folk å filme i stedet for å hjelpe.

Det kunne gått veldig ille om ikke to helter hadde kommet til – og reddet mannen i siste øyeblikk.

Det som derimot har skapt flest reaksjoner fra denne hendelsen, er at noen foretrekker å filme det hele i stedet for å hjelpe. Heldigvis finnes det fortsatt modige og intelligente mennesker, og det er disse menneskene vi ønsker å fremheve!

Forrige måned forårsaket denne videoen en stor skandale i Miami, USA. Og vi må advare deg om at denne videoen er virkelig spektakulær. Vi ser en mann som prøver å komme seg ut av en brennende bil. Han står fast i flammene midt på motorveien og trenger hjelp veldig raskt.

Men dessverre viser sannheten seg for å være at i stedet for å hjelpe mannen, er det noen som faktisk filmer hele greia!


Jim Angulo var vitne til hendelsen og fortalte Daily Mail at han hadde opplevd en grufull scene:

– Jeg så til venstre, så til høyre og jeg så rundt 20 personer som filmet hendelsen på telefonene sine uten å gjøre noe for å prøve å få ham ut av infernoet. Akkurat da sa jeg til meg selv at det var opp til meg å gjøre noe.

– Hvis jeg hadde vært i samme situasjon, håper jeg at noen ville gjort det samme for meg. Det er så enkelt.

Mannen ble deretter kjørt til sykehus med alvorlige brannskader. Uten Jim Angulos innblanding ville dette endt mye verre. På den annen side, hvis noen hadde hjulpet ham tidligere, i stedet for å filme, ville mannen kanskje vært bortimot uskadd!Fy søren, vi mangler rett og slett ord…

DEL dette for å vise andre hva man IKKE skal gjøre på en ulykkesscene.