Savnet gutt funnet trygg og i god behold – etter å ha blitt beskyttet av hundene til familien.

Forståelsen om at barnet ditt mangler er bokstavelig talt enhver foreldres verste mareritt.

Dette er noe Marshal Butlers foreldre vet altfor godt.

savnet gutt.ivaretatt av hunder

Marshal er ikke bare en vanlig smårolling, han er også autistisk. En onsdag morgen forsvant han ganske enkelt med familiehundene. Det som verre var, er at han ikke hadde på seg annet enn bleien.

I følge Marshals tante, Kayla Stewart, var de alle helt fra seg av bekymring. Alle slags «verste fall-scenarier» løp gjennom hodet på dem.

Naboene hjalp umiddelbart familien med å splitte seg opp for å søke i området mens lensmannsavdelingen la ut informasjon om saken på Facebook. Corey Dobridnia, en offiser ved Walton County Sheriff’s Office, forteller at deler av deres respons er å få så mange mennesker på bakken som mulig til å hjelpe med søket.

– Hvert minutt teller når det gjelder søken etter et barn, sier Corey.

Men takket være at hunder er fantastiske og familiens kjæledyr er utrolig lojale, ble den lille gutten funnet samme dag som han forsvant.

Det var nabo Carol Shelton som oppdaget pjokken omtrent en kilometer fra hjemmet sitt.

Den raskt tenkende naboen og de målbevisste offiserene hjalp med å bringe smårollingen tilbake til sin bekymrede familie.

– Marshal var ved godt mot da han ble funnet. Litt skitten fra turen gjennom skogen, men uskadd og glad. Hunder er lojale skapninger. Jeg føler at de sannsynligvis visste å bli hos ham når de så at han var alene. Instinktene deres slo inn. De ble hos gutten og passet på ham til han ble funnet, sier Corey Dobridnia.

Mens all menneskelig innsats definitivt lønte seg for å finne Marshal og bringe ham hjem til familien, kan man ikke unngå å tenke at de virkelige heltene i denne historien er de lojale bissevovsene som holdt den unge oppdageren trygg. Marshal vandret ut i det ukjente, men han gjorde det med to av de beste følgesvennene man kunne hatt.

hundene

Familiehundene Nala og Buckwheat holdt seg rett ved siden av smårollingen deres hele tiden.

Tenk deg de mulige farene som venter på en ivrig, uskyldig pjokk som utforsker skogen. Takket være hundene fikk ikke den lille eventyreren noen skader og var så trygg og lykkelig som mulig.

Dette er bevis på den viktige rollen hunder kan spille i noens liv. Mer enn bare kosete, pelskledde bestevenner som gir trøst og kjærlighet, er hundene ekstremt lojale og pålitelige. De har virkelig fortjent merkelappen «menneskets beste venn»!

Småbarnsfamilien var selvfølgelig overlykkelig over å ha Marshal hjemme i trygghet, frisk og sunn. Ikke bare det, de er ganske stolte av hvordan kjæledyrene deres kom til unnsetning og holdt Marshal trygg.

«De gjør jobben sin,» erklærte Marshals mor.

Vi elsker en lykkelig slutt. Vennligst DEL dette med venner og familie.