«Flamingogutten» blir mobbet for beina sine. Når verdensstjernen ser han? Da skjer dette.

Alle personer er unike på sin måte og det kan være bra å være annerledes. Tenk deg så kjedelig det hadde vært om alle så helt like ut. Men om man er ekstra unik og skiller seg veldig fra mengden, da kan det være litt tøft iblant. Det kan lede til at folk stirrer, fryser ut eller mobber.

Tim Tebow er en tidligere amerikansk fotballproff. I dag er han 30 år, men han ble født på Filippinene der foreldrene hans var misjonærer.

Under en misjonsreise møtte han en filippinsk gutt som heter Sherwin. Tenåringen Sherwin så ikke ut som alle andre, han var annerledes. Han hadde kraftig deformerte bein som hindret ham i å leve et normalt liv.

Tim tenkte at han ville hjelpe gutten og bestemte seg for å starte en veldedighetsorganisasjon som heter Tim Tebow Foundation. Han ville at organisasjonen skulle hjelpe mennesker som ikke har råd til å betale for den behandlingen og hjelpen de behøver.

Tidligere i år kom en elleve år gammel gutt som heter Aldrin inn på sykehuset Tebow CURE på Filippinene. Han hadde også, akkurat som Sherwin, alvorlig deformerte bein og hadde vansker med å gå.

Ble kalt for “flamingogutten”

Da Tim fikk se et bilde av Aldrin begynte han å tenke på Sherwin. Tim forsto med en gang at han var nødt til å hjelpe gutten.

Aldrin hadde blitt født med en deformasjon som innebar at knærne var bøyde feil vei. Han hadde konstant vondt og ble utsatt for mobbing og folk som stirret. De kalte ham for “flamingogutten”.

Aldrin følte at han ikke hadde noen lyst til å leve lenger. Men Tim visste nøyaktig hva han skulle gjøre. Sammen med et legeteam kom de på en plan for hvordan de skulle hjelpe Aldrin.

Etter fire lange operasjoner hadde Aldrin gjennomgått en helt utrolig forvandling. De klarte å snu knærne rett vei og i dag tar Aldrin sine første steg uten den smerten han en gang hadde.

Se videoen nedenfor med historien om Aldrin og den fantastiske vendingen i livet hans. La oss hylle Tim og alle andre som egner sin tid til å hjelpe andre, det gjør virkelig en stor forskjell!

Loading...