Naboene ønsker å rive ned dette rosa huset. Men se hvem som bor i det. UBEGRIPELIG.

Tilbake i gode gamle dager kunne en eldre person alltid regne med hjelp fra naboene hvis noe gikk galt. Folk låste sjeldent dørene, og alle i nabolaget ville alltid vinke vennlig og til og med kanskje invitere naboene til en hagefest i ny og ne.

Dessverre er disse dagene i de fleste tilfeller bak oss. Vel, det var i hvert fall det vi trodde. 90-åringen Marie Louise Sikorski har bodd i samme hus i Sarasota i Florida helt siden datteren var i sjette klasse. Hun har gått gjennom mye der, godt og vondt, men aldri noe som dette. Gjennom årene har huset hennes blitt litt nedkjørt, ikke noe forferdelig dårlig, men denne enken har rett og slett ikke hatt midler til å ringe noen, og heller ikke hatt energi til å gjøre det selv. Og mens hun håpet at naboene kanskje kunne hjelpe henne, viste det seg at en av dem var frekk nok til å sende inn en offisiell klage til bystyret.

Snart nok kom det inspektører og fortalte Marie Louise at hun enten måtte fikse sitt hjem, eller så ville de kaste henne ut. Det virket som hun var i ferd med å miste hjemmet hun elsket så høyt.

Heldigvis var det minst én ung nabo som så hva som skjedde og bestemte seg for å hjelpe, i stedet for å sparke en kvinne mens hun var nede. Han var ingen profesjonell snekker på noen måte, men han var handy nok med verktøysettet sitt! Han begynte å jobbe på huset hennes før tiden gikk ut, og satte til og med opp en «GoFundMe»-side, noe som har bidratt til å samle inn penger slik at de kan ansette noen fagfolk!

DEL gjerne denne historien hvis du også heller ville unnlatt å sparke noen som lå nede til fordel for å hjelpe de!