Mamma og pappa er ute på tur da en fremmeds SMS forandrer deres liv for alltid.

Leslie og David var ute på tur en dag da livet plutselig endret seg drastisk på grunn av en distrahert sjåfør. Sjåføren, en kvinne som var for sent ute til jobben, skrev en tekstmelding i bilen, som resulterte i at hun kjørte inn i bilen foran henne. Bilen mistet deretter kontrollen og kjørte rett inn i David og Leslie. David døde i kollisjonen og Leslie led flere livstruende skader.

I videoen forteller Leslie om bruddet i nakken og at hun måtte sy mer enn 5000 sting i hodet. Hun berømmer det utrolige medisinske teamet som pleiet henne og er de evig takknemlig. I klippet møter vi også Fred, den uskyldige sjåføren som ikke kunne stoppe bilen fra å kjøre inn i David og Leslie på grunn av den distraherte føreren bak ham.

Leslie er ventet å komme seg helt, men familien hennes vil aldri bli det samme igjen på grunn av en persons beslutning om å bruke mobiltelefonen i bilen. Vi bør alle lytte til Leslies råd og slå av mobiltelefonen når du kjører – ingen melding er verdt noens liv. Vennligst dele dette med dine venner hvis du er enig!

Likte du dette, lik Viral'o'Mania på Facebook:

Loading...