Bussjåføren mistenker at en gutt er kidnappet. Da stanser han bussen og gjør noe genialt.

Da en tre år gammel gutt forsvant fra sin mor på et bibliotek utenfor San Francisco, oppdaget bussjåføren, Tim Watson, en mann og en liten gutt bak i bussen som matchet beskrivelsen sendt ut av politiet.

Til å begynne med reagerte ikke Tim, men senere så han at gutten var i tårer. Tim har selv to barn, så farsinstinktet slo inn, og Tim gjennomførte en strålende plan for å redde gutten, uten at kidnapperen ville mistenke noe.

Ved en holdeplass gikk han bak i bussen og fortalte passasjerene at han var på utkikk etter en grønn ryggsekk som noen hadde glemt igjen. Det han egentlig gjorde var å gå langt nok bak i bussen til å være i stand til å se gutten ordentlig, og sjekke om klærne passet beskrivelsen av offeret. Da han satte seg i førersetet igjen, ringte han lydløst politiet og varslet dem. Ved neste stopp var politiet der, og arresterte kidnapperen på stedet. Gutten, som ble traumatisert av hendelsen, ble raskt gjenforent med sin bekymrede mor.

Tim hylles nå som en helt av moren, politiet og foreldre over hele verden. Vi tør knapt å gjette hvordan det ville ha gått hvis Tim ikke hadde vært så snartenkt og rask til å handle i denne situasjonen.

«Jeg gjorde det jeg tror alle foreldre ville ha gjort i min situasjon», sa han i et intervju.

En sann hverdagshelt!