Han ville ikke ha hunden nær sin datter, men hundens utrolige gjerning, endret pappas syn for alltid.

Noen ganger er det vanskelig å komme over våre negative forestillinger om en person eller (til og med) en hund. Greg Heynen følte det på denne måten da han møtte sin kones hund, Zack, en Pit Bull/Labrador-blanding. Hunden likte ikke ham heller. Men Greg delte denne historien, som viser vakkert hvordan forholdene kan endre hjertene til en person og en hund. Ha lommetørklene klar for denne historien – den gikk virkelig inn på meg..

En far er bekymret over at familiens pitbull er farlig å ha rundt sin nyfødte datter. Han forteller sin kone at han vil omplassere hunden hvis han legger merke til det minste lille problem. Men når han oppdager det hunden gjør for datteren, forandret hans syn på hunder for alltid, og uttrykket «menneskets beste venn» får en helt ny betydning.

pappas-syn1

Min kone og jeg hadde to hunder fra før vi møttes, som vi bragte inn i vårt ekteskap. Hennes hund var en krysning mellom en pitbull og en labrador som heter Zack, og han hatet meg. Når datteren vår ble født, sa jeg til min kone: «Hvis han så mye som en biter forsiktig på henne, bærer det rett ut.»

pappas-syn2

Vi dro hjem fra sykehuset med datteren vår i bilen, og begge våre hunder luktet og slikket på henne mens halene svingte raskt. Til slutt måtte jeg trekke Zack bort fordi han ikke kunne slutte å slikke på henne. Zack var hennes beskytter med en gang, og hver gang hun lå på et teppe på gulvet, måtte han alltid ha en labb inntil henne.

Zack elsket datteren min enormt, og når hun ble litt eldre, fulgte han henne alltid til sengen, og lå der ved siden av henne. På en eller annen måte skjønte han hver kveld når det var tid for å gå opp til soverommet, og han satt alltid foran trappen og ventet på henne før han fulgte henne opp.

pappas-syn3

En dag Zack ble forgiftet av noen drittunger i nabolaget, og det var en av de verste dagene av våre liv. Å se min datter å si farvel til ham mens han lå der, helt stille på kjøkkengulvet, fikk både meg og min kone å begynne å gråte.

Klokken åtte om kvelden, gikk datteren min bort til trappen for å gå opp til sengs. I det øyeblikket visste vi alle tre av hva som var i ferd med å skje. Etter fem år hadde hun ikke lenger Zack ved sin side, som kunne følge henne opp til sengen. Datteren min så på min kone og meg med en redsel og nesten panikk i ansiktet.

pappas-syn4

Det var da min hund, Sam, gjorde noe. Han elsket også min datter, men han hadde aldri vist det på samme måte. Sam reiste seg opp, gikk bort til henne og dyttet henne skånsomt med hodet. Han la labben på det første skrittet, og stirret opp på henne. Sammen gikk de opp trappen til soverommet, og min datter holdt stramt rundt halsen hans hele veien.

De neste seks årene før han døde, ventet hunden min Sam på henne på trappa hver kveld.

Del denne utrolig rørende historien med din familie og venner.

Loading...