Kvinne kollapset på toget – våkner så opp til mystisk lapp om hva som skjedde med henne.

27 år gamle Eleanor var ifølge DailyMail på vei fra Surrey til London. Etter å ha våknet fra epilepsianfallet fant hun et brev, en kopp kaffe og 10 pund ved siden av seg. I brevet forklarer en fremmed mann ved navn Tom at han tilkalte hjelp, og i tillegg lånte hennes mobil for å kontakte vennene hennes. Han hadde lagt igjen 10 pund slik at hun kunne ta en drosje. Samtidig beklaget han for at han ikke fikk gjort mer for henne.

Brevet lyder som følger:

«Hei Eleanor. Jeg håper at du har det bedre nå som du leser dette. Du fikk et anfall, og jeg bar deg av toget. Du har ikke slått hodet ditt, men kanskje du har vondt i benet. Jeg kom til skade for å tråkke på deg, før jeg oppdaget at du lå på gulvet og hadde et anfall! Jeg er lei meg for at jeg ikke kan være med deg, men her er kaffe til å friske deg opp og 10 pund så du kan ta en taxi hjem.

Jeg har dessverre ikke mer penger, så jeg håper at du ikke bor så langt unna. Jeg har kontaktet folk på din telefon, det er en ambulanse på vei og du er sammen med personell fra toget. Jeg ønsker deg det beste. Kjærlig hilsen Tom.»

Eleanor delte denne historien på Facebook-siden sin, i håp om å finne den mystiske Tom. Videre skriver hun:

«Jeg har ingen anelse om hvem denne mannen er. Men jeg vil gjerne vise han hvor takknemlig jeg er. Skulle Tom bestemme seg for å stå frem så vil jeg først og fremst betale han tilbake de 10 pundene. Jeg vil også takke han for det han gjorde for meg. Han fortjener all ros. Det var så søtt gjort av han. Én ting er å hjelpe folk, en annen ting er å gjøre noe ekstra, slik som Tom gjorde.»

Del Toms gode gjerning med dine venner og familie på Facebook, så de forhåpentligvis får en styrket tro på menneskeheten, som også Eleanor forteller at hun fikk av hele opplevelsen.

Loading...