Hunden ventet på verandaen i ukesvis etter at familien hans flyttet bort.

Cupid så på da familien hans pakket, lastet kasser i bilen og kjørte bort. Han var ikke sikker på hva som skjedde, eller hvorfor han ikke ble invitert til å bli med dem.

Alt han visste var at dette stedet var hans hjem. Og han håpet at hvis han ventet lenge nok, ville familien komme tilbake.

cupid1

Naboer ringte Janine Guido, grunnlegger av Speranza Animal Rescue, for å rapportere en hund som sov på verandaen til et hus i Harrisburg, Pennsylvania. «Alt jeg ble fortalt var at eierne hans flyttet ut og etterlot ham,» sa Guido til The Dodo. «Jeg spurte flere andre om de visste noe om hunden, og de sa bare: ‘De flyttet ut.'»

Guido oppdaget at Cupid spiste av søppelcontaineren, men da hun prøvde å nærme seg ham, løp han tilbake til sitt «sikre sted». Han hoppet febrilsk opp og klødde på døren og ba om å bli sluppet inn.

Den lille handlingen knuste Guidos hjerte.

cupid2

Guido prøvde å overbevise Cupid om å ta mat, men den nervøse hunden var skeptisk.

Etter 30 minutter med å jage hunden gjennom smug, fant Guido til slutt ut hvordan han skulle vinne hans tillit. Alt hun måtte gjøre var å fortelle ham at ting skulle gå OK: «Det høres dumt ut, men jeg sverger at han visste hva jeg sa til ham,» sa Guido. «Han kom bokstavelig talt bort og satte seg og tillot meg å binde ham.»

Hun fortsatte med å forklare hva som skjedde med Cupid hele turen hjem.

cupid3

Siden han kom til dem, blir Cupid sakte vant til de nye omgivelsene.

«Han har ikke vært noe annet enn den søteste bisken siden han kom hit,» sa Guido. «Men man skjønner at han fortsatt er virkelig forvirret. Men han er glad for å møte alle med sin logrende hale.»

cupid4

Når Cupid er ferdig med alle veterinærkontrollene sine, vil han være klar til å starte søket etter sitt evige hjem. Og Guido føler seg optimistisk over at Cupids flaks er i ferd med å snu seg.

«Jeg tror ikke det vil være vanskelig å finne fordi han virkelig er den søteste fyren,» sa Guido.

Som han allerede har vist, er den lojale hunden villig til å vente så lenge det kreves før den perfekte familien dukker opp.

Del Cupids rørende historie med dine venner.