Denne søte golden retrieveren reddet en kattunge fra gaten og behandler den som sin egen.

Solidaritet og vennlighet er kjennetegn som eksisterer selv i dyreriket, og dette er virkelig ikke en nyhet. Det er nok å gjøre litt research på internett for å finne en rekke historier som bekrefter dette. Så er det noen typer dyr som pleier å være mer omsorgsfulle, vennlige og kjærlige. For eksempel, hvis vi snakker om hunder, vil golden retrievere utvilsomt være veldig vennlige mot mennesker og andre dyr.

Denne golden retrieveren reddet faktisk en bortkommen kattunge fra gaten, da den følte katten var i fare og tok seg av den, så den var i sikker varetekt.

Videoen, som er publisert på YouTube, er blitt sett over 2,8 millioner ganger og fikk mange positive reaksjoner fra mange brukere. Kattungen var på gaten og så ikke ut til å være ved god helse i det hele tatt da den omtenksomme hunden bestemte seg for å ta den med seg. Da det var trygt, tok eieren av den vennlige hunden også vare på den lille kattungen, matet den og ga den kjærlighet.

Familien kan dessverre ikke beholde kattungen, selv om det blir stadig vanskeligere å skille de to dyrene som nå er veldig nærme. For øyeblikket er imidlertid hunden og katten uatskillelige og tar vare på hverandre og viser at de er bundet sammen av et vennskap som går utover alle stereotyper.

Se klippet nedenfor:

Likte du denne artikkelen? DEL den med dine venner.