I 1955 fant han en baby i skogen. 58 år senere får han en utenkelig telefon…

22. september 1955 var Dave Hickman 14 år. Han var på tur med bestefaren sin i skogen, idet han hørte en merkelig «kurrelyd» som han ikke kunne unngå å sjekke ut. Dette er den utrolige historien om hva som skjedde videre.

Dave var på jakt med sin bestefar i skogen idet han hørte en lyd. Det var ikke lyden av et gråtende barn, men mer som en myk kurrelyd. Han forteller CBS at han måtte finne ut hva det var, og begynte å gå langs gjerdet.
dave-hickman (1)

Han kom seg på toppen av gjerdet, så ned og oppdaget det utenkelige: En frysende, iskald baby. Hun var klissvåt, med blå lepper og innpakket i et håndkle. Bestefaren sa at de måtte handle raskt.
dave-hickman (3)

Dave og bestefaren tok babyen med til myndighetene. Hun ble navngitt Roseann Wayne.
dave-hickman (4)

Historien om den 14 år gamle gutten som fant den dyvåte babyen ga utspring til store nyhetsoppslag allerede den gang. Men for Dave endte ikke historien der.
dave-hickman (5)

Noen uker senere ble han knust over å høre at Roseann måtte adopteres videre. Hun var godt innpakket og dypt i søvn da de lot ham ta farvel med henne. Han hadde ingen anelse om hvor hun ville bli av.
dave-hickman (6)

De neste 58 årene prøvde Dave å finne den lille jenta han hadde reddet. Det var ikke før i 2013 at den pensjonerte sheriffen John Catey ringte ham for å overrekke de store nyhetene. Dave ble bedt om å skrive ned et navn og telefonnummer. Da han spurte hvem personaliaen tilhørte, svarte sheriffen: «Det er den lille jenta di.»

Endelig var hun funnet! Dave forteller: «Jeg har sett det bildet av henne ligge der i ugresset, med meg på toppen av gjerdet, hver dag i hele mitt liv. Og det vil jeg trolig fortsette å se, men nå vet jeg i det minste at det er en lykkelig slutt!»

Se paret gjenforenes for første gang på 58 år i videosnutten nedenfor.

Del dette hvis du tror at Dave og Mary Ellen kommer til å være gode venner fra nå av!