Dette løshund-bildet florerte på nettet. Ved en nærmere titt, fant noen hennes UTROLIGE hemmelighet.

Vi har delt mange fantastiske redningshistorier av dyr her på Viral’o’Mania, men ingen helt som denne. Ha papirlommetørklene klare – du vil trenge dem.

Da vi først møtte Pumpkin sto hun alene midt i veien med en forbrent kropp, sammenfiltret pels og huden delvis eksponert. Hun hadde blitt skutt på med en BB-gun og etterlatt for å dø. For å toppe det hele, hadde en mann tatt et bilde av henne for å gjøre narr av henne på Facebook. “LOL. Only in the 3rd ward, I see a burned up dog,” skrev han.

Men nyheter reiser raskt på internett, og gode mennesker så det forferdelige bildet av Pumpkin. Det tok ikke lang tid før en manns triste forsøk på syk humor forvandlet seg til noe utrolig. Lokale frivillige klarte raskt å spore opp Pumpkin – og det mannens bilde ikke viste var at Pumpkin var en mor. Hennes nyfødte var dekket av lopper og på randen av døden, og klarte seg dessverre ikke.

Men etter hvert som Pumpkin kom til hektene, tok livet hennes en dramatisk vending. Hennes pels vokste tilbake, skinnende og hvit. Hennes arr ble helbredet. Hennes vakre ånd begynte å skinne gjennom. Deretter ble Pumpkin tatt vare på av fostermamma Kelly. Men det varte ikke lenge… du vil se hva jeg mener.

Se Pumpkins historie utfolde seg i videoen nedenfor, og del hennes utrolige historie med venner og familie.