Hunden har ventet i 9 måneder på å få treffe lillebror – se reaksjonen når pappa setter ned babyen.

Barn og hunder – en herlig miks som ikke slår feil. Men hva skjer når hunden var vant til all oppmerksomheten alene, for så å få et barn inn i bildet å fordele oppmerksomheten på av foreldrene/eierne?

Dette var situasjonen for Eddie og Yvonne. De er et par som mange andre som bestemte seg for å stifte familie sammen med sin lille chihuahua-hund, Quica.

Da Yvonne ble gravid, var det nettopp den lille hunden som i 9 lange måneder voktet hennes mage ved å bjeffe og knurre mot de som nærmet seg for mye.

chihuahua og baby

Så snart den fantastiske babyen Nicholas kom til verden, visste ikke Eddie og Yvonne hvordan Quica ville reagere. Hvis hun hadde vist seg å være misunnelig, hvordan kunne de ha løst problemet?

Ifølge eksperter er den beste måten å la hunden bli kjent med en nyfødt baby å gjøre det ett skritt om gangen, slik at den kan bli vant til nye dufter og en ny beboer som kan gi mer bevegelse i livet deres. Man skal ikke stresse på det første møtet, men gi det den tiden det kreves akkurat som i alle andre forhold.

Videoen du finner nedenfor er av den morsomme og uventede reaksjonen Quica fikk da hun så lille Nicholas komme hjem for første gang. En kan med sikkerhet si at den lille hunden ble vant til den nye tilværelsen på rekordtid!