Løvepappa går ned på huk for å møte sin lille løveunge for første gang, i hjertevarm video.

Hvilken bedre måte å vinne på internett enn med søte babydyrvideoer.
loveunge og lovepappa 1
Visst, alle dyrebabyer er søte, men det er noe spesielt slående med løveunger. Løver er kjent for å være modige og kraftige skapninger, så det å se kongen av jungelen så liten og søt er virkelig bemerkelsesverdig.

Så da Denver Zoo ønsket velkommen til en ny løveunge, ble folk så vill av begeistring at internett brøt sammen (nesten). Dyrehagen delte en video av den lekne ungen, hvor han observerer tingene rundt seg, mens han hopper rundt som en kattunge. Han er alle ting du kan forvente av en løveunge: leken, nysgjerrig og energisk!


loveunge og lovepappa 2
Men høydepunktet i videoen må være den store løvens reaksjon på å se den lekne ungen hans.

Selv om rampelyset tydeligvis var på ungen, stjal øyeblikket som deles mellom ham og faren definitivt showet. De to generasjonene møttes for første gang, og Tobias, den store løvenes reaksjon var virkelig hjertevarmende da han gikk ned på huk for å samhandle med ungen.
loveunge og lovepappa 3

– Han har brukt de siste par månedene på å binde seg sammen med moren (Neliah), faren (Tobias) og halvsøsteren (Kamara) bak kulissene på Predator Ridge i Denver Zoo, og vil snart gjøre sin store offentlige debut i et av de utendørs habitatene, sa Jake Kubié, kommunikasjonsdirektør ved Denver Zoo til Bored Panda.

Videoen var bare en av de mange «cubdates» som Denver Zoo legger ut på deres sosiale medie-side for å gi publikum et glimt av løveungens daglige liv i dyrehagen:

Mange misliker ideen om å se dyr i et bur, men dyreparken utdyper viktigheten av deres arbeid og uttalte:

– Det er veldig viktig å huske at halvparten av afrikanske løver har forsvunnet de siste 25 årene og står overfor økende trusler, som krypskyting, tap av byttedyr og ødeleggelse av habitater i sitt hjemland. Vi håper at ved å se vår lille løveunge, vil folk bli inspirert og iverksette tiltak for å beskytte hans ville kolleger og annet dyreliv rundt om i verden.

loveunge og lovepappa 4
Denver Zoo driver flere tiltak for å finansiere bevaringsprogrammer i dyrehagen, i samfunnet, regionen og til og med i fire andre land over hele verden. Ikke bare oppfordrer de folk til å donere, men de gjennomfører også utdanningsprogrammer og frivillige arbeider.
loveunge og lovepappa 5

Vennligst DEL dette med venner og familie.