Etter 50 år i limbo ble denne pakken endelig levert – men innholdet overrasket alle

Noe uvanlig dukket opp utenfor Russo-familiens hjem nylig. Det var en pakke, noe som ikke var uvanlig, men denne viste seg å være noe ingen hadde forventet.

I et intervju med WPTV News sa Stephanie Russo at de fant to pakker utenfor døren sin. Først brydde de seg ikke så mye om dem fordi de mottar mange pakker, spesielt de siste månedene.

Det var etter at de åpnet pakkene at de oppdaget noe uvanlig. Det var to svært fargerike plakater på innsiden, men Russoene visste at de ikke hadde bestilt plakater, og de ville heller ikke ha dem.

Stephanie sa at de tok en nærmere titt og la merke til at poststempelet var fra mars 1971. Det var da det gikk opp for dem at plakatene ble levert 50 år for sent.

I stedet for å la dette bli en historie om en uvanlig hendelse som fortelles av og til i familieselskaper, bestemte de seg for å finne den faktiske mottakeren. De sporet opp den tidligere eieren av huset og fant ut at de bodde i nærheten av Atlanta.

Den tidligere eieren var John Feigert, og i 1971 var han bare 13 år gammel. Han visste at faren hans ofte bestilte markedsføringsmateriell fra forskjellige selskaper, så han antok at dette var en av de bestillingene som ble borte på veien.

– Jeg tror noen fant denne nå nylig og innså åpenbart hva det var. De så datoen og tenkte trolig: «Dette må jeg sende videre,» forteller han.

Det ble levert to plakater, og Russo bestemte seg for å beholde en og gi den andre til Feigert. Se intervjuet nedenfor: