Modig politimann NEKTET å forlate hest som var frosset fast i frykt under låvebrann

Branner er alltid skummelt. Uforutsigbarheten og den rene varmen de kan avgi, kan få noen til å fryse og få panikk.

Spesielt for dyr. Noen ganger har de ingen anelse om hva de skal gjøre under en brann, og så blir de rett og slett stående stille.

Dette var tilfelle for en hest ved navn Phoebe på Red Wing Farm i Pennsylvania. Da låven hennes tok fyr, kunne ikke den skrekkslagne hesten gjøre annet enn å stå og se det skje.

Heldigvis kom imidlertid to politibetjenter ved navn Matthew Reiss og Kristian Hanus for å redde dagen.

Disse politibetjentene nektet å reise uten Phoebe

hest brann1 1

De løp inn på området og spurte om noen fremdeles var inne (låven lå rett foran dem.) En kvinne på stedet ropte til betjentene at det ikke var noen inni, bortsett fra en livredd hest som var frossen på plass av frykt.

“Frem til da var det bare en vanlig dag. Vi holdt på med papirer da vi fikk telefon om en låvebrann på Hilltown Pike,” sa Reiss til Bucks County Courier Times.

Uten å nøle løp betjentene Reiss og Hanus inn i låven for å se hva de kunne gjøre med situasjonen.

hest brann1 1

Selv om det ikke var noen mennesker inni; et liv er et liv – de skulle redde hesten. Men så snart de så situasjonen inne på låven, visste de at dette ville kreve mye teamarbeid for å få dyret i sikkerhet.

De to offiserene begynte å rope på hesten for å få den til å bevege seg

Med ren arbeidskraft, tau og mye håp klarte de to offiserene å få hesten i sikkerhet utenfor den brennende låven.

“Jeg visste ikke hvordan jeg skulle sette den tingen på en hest, og det var ikke tid,” sa Reiss til Courier Times. “Jeg vet ikke hvordan jeg gjorde det… jeg kom meg bare bak henne og prøvde å flytte henne i riktig retning.”

Videoen er et uskarpt sammensurium av mennesker, ild og roping, men mot slutten ser vi hesten løpe ut av stallen sin fra den brennende låven.

Ikke langt bak er offiserene som løper opp bakken og ut av flammenes vei, begge overrasket over hva de nettopp oppnådde.

“Når du ankommer, gjør du tusen vurderinger – hva har vi, hva trenger vi, hvordan får du ting under kontroll,” sa Reiss.

hest brann3
Ingen fikk alvorlige skader

Reiss og Hanus fikk bare noen lettere skader, og åtte personer på gården trengte legehjelp, men generelt var den eneste ødeleggelsen selve låven, som dessverre ikke kunne berges.

Låvebranner kan være svært ødeleggende og veldig dødelig, men heldigvis, i dette tilfellet var det eneste som gikk tapt en bygning. Hvert liv ble reddet, og alt takket være noen modige mennesker.

Sjekk ut en video av politiet som reddet Phoebe nedenfor!

Vennligst DEL med venner og familie via den blå Facebook-knappen.

se under