En marinesoldat gir leveren sin til en fremmed sykepleier. Ni måneder senere skjer noe FORBLØFFENDE.

I mars 2014 ble en pleieassistent, ved navn Heather, diagnosert med en leversykdom i stadium fire. Mens hun ventet spent på en donor som matchet henne, ble hun bare sykere og sykere. Heather håpet og ba om et mirakel – at en donormatch ville komme ut av det blå og gi henne den akutte transplantasjonen hun trengte for å overleve.

Og inn kommer den tidligere marinesoldaten, Chris, som tilfeldigvis overhørte en medarbeider snakke om Heather sin situasjon. Han kjente ikke Heather på noen som helst måte, men han bestemte seg der og da for å gjennomgå medisinske tester for å se om han var en kompatibel donor … og på mirakuløst vis, så var han det. Rett og slett ut av den reneste form for godhet, kontaktet Chris sykehuset for å få Heather sitt telefonnummer, dermed ringte han henne og fortalte at han var klar og villig til å donere leveren sin til henne. Heather ble lamslått av denne uselviske avgjørelsen.

Sammen gjennomgikk Heather og Chris lange og krevende operasjoner i sine sykehus-senger, side om side. Heather sin lever ble erstattet med over halvparten av Chris sin lever.

Under restitusjonen fant de to både trøst og humor i hverandre. Og ni måneder etter den første livsforvandlende telefonsamtalen Chris hadde med Heather, skjedde det noe helt utrolig.

Del denne utrolige kjærlighetshistorien med dine venner!

Loading...