Dette vil få deg til å gråte: Huskyen Jakes reise fra elendighet til ekstase!

En utmattet og forsømt sibirsk husky fikk en ny sjanse på livet etter at han kollapset i en huseiers hage. Laura, en dyreverner tilknyttet organisasjonen This Is Houston, kom til unnsetning og startet en hjertevarmende redningsaksjon.

Laura ble varslet om hunden etter at huseierne oppdaget den sterkt underernærte og syke hunden i hagen sin. Da hun ankom, fant hun hunden dekket av skabb og knapt i live. På vei til veterinærvakten beskrev hun timen som den lengste hun noen gang har opplevd, mens «Jake», som hunden senere ble kalt, samlet alle sine krefter for å løfte hodet.


Gjenopprettingsfasen

I begynnelsen var Jake i en slik tilstand at han ikke kunne åpne øynene på en hel uke. Men da han endelig gjorde det, strålte hans vakre blå øyne av takknemlighet.

Lauras partner i redningsarbeidet, Tom, tok over rehabiliteringen, og med en streng matplan og styrketrening gjorde Jake bemerkelsesverdige framskritt.

En ny start

Jake flyttet til et fosterhjem, og det tok ikke lang tid før han begynte å leke med leker. I dag er han en livsglad hund som vennlig omgås både mennesker og dyr.


Hans nye familie kaller ham «husulven» og forteller at han raskt vant hjertet til deres andre redningshund, Jasper.

Hans nye mor uttalte: «Jeg tror grunnen til at han nyter alt slik han gjør, er fordi han vet hvordan det er å være uten.»

Jakes enorme takknemlighet for livet skinner gjennom i alt han gjør. DEL denne inspirerende historien med dine venner.