Organdonoren reddet 50 liv – her hedrer de sykehusansatte han.

Livet er som et stille hav, der alt plutselig kan forandre seg på bare noen sekunder. Den 19. juli i fjor forandret livet seg drastisk for denne familien, men samtidig fikk også 50 fremmede gode nyheter.

Den 19. juli døde Cletus Schnieders. Trebarnspappaen skulle spise middag da han ble kvalt av et stykke kjøtt. Da kona kom inn i rommet innså hun raskt hva som holdt på å skje og så at mannen hennes kollapset.

Hun tok umiddelbart kontakt med ambulanse og prøvde å gjenopplive ham med HLR. Etter at han hadde kommet frem til sykehuset, viste det seg at Cletus aldri skulle våkne igjen. Han ble erklært hjernedød to dager etter ulykken og etterlot en familie i sjokk, forteller Carrie til ScaryMommy.

Cletus var organdonor og Carrie bestemte seg for å respektere ønsket hans. Dette gjorde det mulig for 50 personer å motta en donasjon som har reddet livet deres. Mercy West Hospitals ansatte ble så rørt av parets historie og for å hedre Cletus bestemte de seg for å organisere en veldig vakker og rørende hedersseremoni på sykehuset.

Det var hele 150 personer, deriblant ansatte, venner og slektninger, som hadde samlet seg for å hedre Cletus, som da var på vei inn til operasjonssalen for å fjerne organene som skulle doneres.

Carrie ble helt sjokkert og målløs da hun så den vakre seremonien. Hun forteller:

“Å gi slipp på ham i enden av korridoren var det vanskeligste jeg noensinne har gjort. Jeg har fortsatt venner og familie som kontakter meg for å si at hyllesten var en av de mest fantastiske, men likevel mest hjereskjærende øyeblikkene i deres liv.”

Carrie publiserte bildet uten å vite at det skulle gå viralt. Ikke lenge etter møtte hun John Moch, en firebarnspappa, som fikk en ny lever takket være Cletus og ønsket å få møte familien hans for å takke dem og kondolere. Møtet mellom de to kan du se i videoen her nedenfor.

Carrie gikk med på å møte ham og inviterte med alle sine nærmeste til å være en del av dette utrolig viktige øyeblikket i livet hennes. I ettertid har de to familiene holdt kontakten. Familien har det tøft nå midt i sørgeperioden og at de har fått møte John har hjulpet dem med å håndtere tapet av deres kjære Cletus litt bedre.

Vi vil også passe på å hedre Cletus. Hjelp oss med det ved å dele artikkelen på Facebook. Her kan man virkelig se hvor stor forskjell det kan gjøre om man er organdonor!

Loading...