«Kjæresten min krever at jeg avliver hunden min, ellers forlater hun meg – Jeg er knust!»

Det spesielle forholdet mellom eier og kjæledyr er uten sidestykke. De er våre konstante følgesvenner, som er der for hele reisen, uansett hva livet kaster på oss.

Vi vil jo helst at våre foreldre, søsken, onkler og tanter skal elske vår ektefelle, for eksempel. Men minst like viktig er det at de tolererer kjæledyrene våre. Ikke sant?

Med det i tankene går våre hjerter ut til mannen hvis kjæreste tvinger ham til å bestemme mellom henne og hunden hans. Les historien og fortell oss hva han bør gjøre.

Kilde: Reddit

Jeg har 2 hunder. Den ene er 12 år og den andre er 7 år. Jeg har vært sammen med kjæresten min i 4 år. Min yngre hund har separasjonsangst. Hvis jeg ikke er hjemme, må den andre hunden min være der. Dette gjør det litt vanskelig når min andre hund har andre ting å gjøre.

De siste månedene har hun bedt meg om å ta min yngste til krisesenteret eller avlive henne fordi hun ikke takler når hun klynker. Hun pleide å skrike veldig høyt når jeg kom hjem fra jobb. For en uke siden sa hun «enten går hun eller så gjør jeg det». Jeg ga etter og fortalte henne at jeg skulle ta henne til kennelen, men etter 5. mars. Jeg har null intensjoner om å gjøre det. Hunden min har blitt mye bedre.

kjaereste eller hund

Kjæresten min fikk nylig diagnosen bipolar. Jeg er ikke sikker på om dette påvirker følelsene hennes overfor hunden min. For å ta et lite sidespor; vi adopterte en katt for ca 3 år siden, og hun snakker om å avlive henne òg, fordi katta også har angst, men det er ingenting sammenlignet med hunden min.

Det kan også være min innbilning, men hunden min begynte å oppføre seg slik etter at hun kom inn i livene våre. Det er det rareste. I fjor var kjæresten min borte det meste av året, og da hun var borte, var hundene og katten mine så avslappede.

Jeg antar at spørsmålet mitt er: Hva ville dere gjort? Er det ille at jeg velger hunden min fremfor kjæresten min? Jeg elsker hunden min så mye, og jeg vet at hun ville kjempet mot en flodhest for meg.

Del dette med vennene dine ved å klikke nedenfor!