Parets reaksjon etter at en løshund krasjet bryllupet deres vinner hele internett

bryllup loshund
Når det gjelder såkalte bryllupskrasjere, tenker du kanskje på et fremmedgjort familiemedlem eller kanskje en eks, men neppe på en løshund.

Vel, i hvert fall helt til denne ubudne hunden bestemte seg for å feire sammen med et nygift par i Brasil. Det som skjedde etterpå er en av de mest hjertevarmende historiene jeg noen gang har lest.
bryllup11
Marilia og Matheus har nøye planlagt bryllupsdagen sin. Det de imidlertid ikke var i stand til å planlegge var været og gjestelisten.


Selv om vi alle ønsker at bryllupsdagen vår skal bli en solfylt dag, vil ikke litt regn stoppe en så viktig begivenhet. Det var det som skjedde med dette unge paret i Sao Paulo, Brasil. De ble tvunget til å flytte seremonien inn i en kirke.

Men akkurat da Matheus og Marilia skulle gjøre seg klare for løftene, kom en løs hund inn på stedet og la seg på brudens slør. Alle i hele rommet var knusk stille, før de nygifte begynte å le høyt.
bryllup21
«Da seremonien startet, til alles overraskelse, var det hunden som kom inn da brudekoret begynte å spille,» sa Marília til The Dodo.

«Hunden gikk inn og la seg til å sove på sløret mitt. Det var en veldig hyggelig overraskelse for meg, fordi jeg elsker dyr. Jeg likte det veldig godt.»


Men siden bryllupskrasjeren ikke så ut til å være plaget av ulempene han faktisk satte i gang, fortsatte seremonien. Likevel er den interessante delen i ferd med å begynne.
bryllup31
På et tidspunkt forsvant hunden like mystisk som han kom inn. Så det nygifte paret bestemte seg for å adoptere ham, men de måtte finne ham først.

«Vi bestemte oss for å adoptere ham fordi han var en gatehund,» sa Marília til Dodo.

«Det tok oss lang tid å finne ham igjen, men i går ble vi kontaktet og fortalt hvor han var.»


bryllup41
Nå er Snoop, som de kalte ham, en del av Pieroni, akkurat som han ønsket å være når han dukket opp der, da den unge elskeren var i ferd med å forene deres skjebner for alltid.

«Han kom hjem, og jeg dusjet ham. Han lekte mye, spiste, drakk vann. Han er veldig glad og sov super godt den første natten,» sa Pieroni.