Hver dag sitter denne hunden alene i bilvaskehallen. Så dukker en fremmed opp og gjør DETTE.

Dette er historien om den to år gamle hunden Bo. Bo ble ofte observert på en bilvask i Toronto, hvor han ble overlatt til seg selv. Han sov på en haug av søppel i nærheten, omgitt av skitt. Han rotet etter mat fra søppeldunker midt på natten. Og de nattlige temperaturene kom ofte ned i langt under null. I nesten et år var dette Bos liv.

Men å fange den unnvikende Bo viste seg å være nesten umulig. Redningsmenn la leker og godbiter i sengen til Bo for å hjelpe ham å bli vant til duftene. Men han holdt alltid avstand. Bare bevegelsen av at noen kastet mat til ham kunne skremme ham. Til slutt satte teamet opp en felle som fikk fanget Bo og reddet ham fra gatene. Livet til Bo var i ferd med å begynne.

Det tok ikke lang tid for redningsmennene å se at Bo var søt og mild, til tross for forholdene han hadde levd under så lenge. Så kom en ny oppdagelse – Bo var nesten helt blind. Se videoen under for å se Bos bemerkelsesverdige forvandling.

Og i tilfelle du lurte, ja, Bo har siden blitt adoptert av en kjærlig, snill familie! Vennligst DEL Bos historie med dine venner på Facebook, bidra til å spre bevisstheten om at dyreredninger fortsatt skjer.

Loading...