Han trenger hjelp men alle overser han. Da jeg så hvem som stoppet? Wow.

Vi møter alle på problemer i livet, noen ganger er det bilen som punkterer, og vi trenger kanskje hjelp! Men hvordan reagerer folk når de ser at andre trenger hjelp? Dette ville Youtuberen HammyTV finne ut i dette sosiale eksperimentet.

For å gjennomføre eksperimentet, stoppet han bilen på siden av veien og lot som om han hadde punktert dekket. Etter to timer hadde ikke en eneste bil stoppet, og teamet bak HammyTV tenkte at det snart var det på tide å gi opp. Det var da det uventede skjedde.

Personen som stoppet og hjalp ham var en godhjertet mann som nylig hadde overlevd en forferdelig husbrann. Mannen, som heter Eric, hadde andre og tredje grads forbrenning på 50% av kroppen, og skadene hadde forverret seg da han hadde hadde løpt inn i det brennende huset for å redde hundene sine. Dessverre døde de i brannen, og Eric besvimte før han kom seg ut igjen. Da han våknet fra koma etter 27 dager, skjønte han at han hadde mistet nesten alt unntatt livet.

Etter denne grusomme opplevelsen, bestemte Eric seg for å hjelpe andre mennesker , akkurat som han gjør her. Som en takk kjøpte HammyTV en spillkonsoll til ham og fortalte om Erics gode gjerninger på sin nettside. Målet var å samle inn 10.000 dollar som skulle gå til sykehusregninger, klær, husleie og andre nødvendige ting – nå har de samlet inn mer enn tre ganger så mye.

Vi ønsker Eric alt godt i livet, og at han blir så frisk som mulig igjen!

Se det rørende klippet under her:

DEL dette rørende klippet med dine venner.

Loading...