Valp forlatt hjelpeløs på parkeringsplass – finner kjærligheten og et evig hjem

Jack er en vakker og glad valp som har et kjærlig hjem og en fantastisk familie. Men det har ikke alltid vært så lett for Jack.

Ingen vet hvordan eller hvor livet hans startet, men det virker som han ble forlatt av en hjerteløs eier som forlot ham på en Walmart-parkering for å klare seg selv. Jack tigget etter rester og sov i et hjørne til en bekymret kunde ringte det lokale dyrevernet.

Jack ble ført til dyrehjemmet og innlosjert med en gigantisk Bullmastiff som tok ham under vingen hennes som om han var babyen hennes. De sov sammen og lekte sammen – dette milde dyret fungerte rett og slett som moren hans. Jack var lettet over å finne varme og vennskap, samt mat og vann. Etter hvert var han en takknemlig liten valp som virkelig elsket menneskene som nå tok vare på ham.

Men Jacks liv ble enda bedre da Elena og Dave dukket opp på dyrehjemmet på jakt etter en hund for å gjøre familien deres enda bedre. Disse to snille menneskene hørte Jacks historie og de så hvordan han reagerte på kjærligheten til den større hunden. Det varmet hjertet deres å se ham inn i øynene, til tross for den ekstreme tristheten i Jacks tidligere dager.

Det er hjerteskjærende å tenke på at noen kunne sette ut Jack og kjøre bort, uten å bry seg om hva som skjedde med ham. Sårene og forvirringen som Jack må ha følt er bare tragisk.

Dave og Elena ble fullstendig forelsket i denne vakre lille hunden og de plukket ham opp, vel vitende om at de skulle ta ham med hjem og vise ham hva kjærlighet virkelig er. Jack er blitt en del av familien deres nå, og han trenger ikke å se tilbake og lure på hva han gjorde for å fortjene å bli forlatt så grusomt.

Elena dro tilbake til dyrehjemmet for å sjekke Bullmastiffen og se til hvordan hun hadde det. Til Elenas glede hadde den store hunden også blitt adoptert av en kjærlig familie. Dette er en hjertevarmende historie som fungerte for alle involverte.

En hund er en av de mest kjærlige og lojale skapningene på planeten. De ber ikke om annet enn kjærlighet til gjengjeld. Gode gutten, Jack, er virkelig blitt en flink bisk. Nå er du der du skal være, gutten min!