Du vil ikke tro hva denne bonden gjorde for å redde en nyfødt kalv fra å fryse ihjel

Dean Gangwer, en omsorgsfull bonde fra Indiana, tar seg av over hundre storfe på gården sin. Nylig opplevde han en hjerteskjærende situasjon der en nyfødt kalv var i livsfare. Uviten om dette, hadde en av kuene hans født utenfor flokken i det iskalde været.

«Kua bestemte seg for å være for seg selv, noe som skjer ofte når de ønsker å være alene,» forklarte han til RTV6. «Jeg fant denne kalven liggende i en stor snøhaug.»

Den nyfødte kalven var iskald og pustet knapt, så Gangwer skyndte seg å ta med den lille kalven hjem. Han visste at han måtte få kalvens kroppstemperatur opp igjen, og bestemte seg for at det beste ville være å varme opp det lille dyret i boblebadet sitt.

Dermed kledde han seg i fullt antrekk og hoppet i det varme boblebadet, mens han holdt kalven trygt i armene sine. Han holdt den der i en time, og gradvis begynte kalven å komme til seg selv. Etterpå ble Leroy, som han nå har blitt kalt, pakket inn i varme elektriske tepper for å holde seg varm og trygg. Leroy har nå fullstendig kommet seg og vil snart bli gjenforent med resten av flokken!

Denne inspirerende historien viser hvor langt en dedikert bonde er villig til å gå for å redde en liten kalv og sørge for at den får en sjanse til å vokse opp frisk og lykkelig. Dean Gangwer er virkelig en dyrevenn og et forbilde for oss alle.

En gladsak som trygt kan DELES med dine venner.