Katt forelsker seg i en statue – som er prikk lik ham selv!

Jenny Salzer var ute på en spasertur i Goodwill, da hun fikk øye på en statue av en svart katt.

Selv om den var litt slitt, var det noe som virket kjent med denne statuen. Statuen var jo prikk lik katten hennes Cosmo!

kattstatue1

Jenny gikk til innkjøp av denne kattestatuen og plasserte den ved inngangen til huset sitt. Dette impulskjøpet holdt på å bli glemt, helt til hun var vitne til Cosmos reaksjon når han fikk øye på statuen.

Katten ble umiddelbart fascinert av sin nye dobbeltgjenger, og begynte å snuse og gni ansiktet mot steinen. Jenny synes det var litt merkelig, ettersom Cosmo vanligvis liker myke ting.

«Han elsker å leke! Han er også veldig glad i kos og liker best myke leker,» sa Jenny til The Dodo. Statuen derimot, så ut til å være et unntak for katten Cosmo.

kattstatue2

I ettertid, har Cosmo bare blitt mer og mer knyttet statuen. Jenny har vært vitne til at Cosmo er svært kjærlig med statuen. Han omfavner statuen med potene sine, som om han gir den en stor klem. Han vil også gni ansiktet sitt opp mot ansiktet til statuen – som om han vil markere sin eiendom.

«Han har alltid likt statuen, men han har aldri vist så stor kjærlighet for den som da,» sa Jenny.

Cosmo er hovedsakelig en inne-katt, men får lov å tilbringe tid ute i hagen under Jennys tilsyn. Når han får være ute i hagen, liker han best å henge med sin nye venn. Når Cosmo ikke koser med statuen, liker han fortsatt å være i dens selskap. «Noen ganger sitter han bare rolig ved siden av statuen,» sa Jenny.

Uavhengig om Cosmo kjenner ser likheten eller ikke, er matmor utrolig fornøyd med kjøpet sitt. Etter reaksjonen å dømme, er nok Cosmo ganske fornøyd med det, han også.