Avlet frem for hundekamper – vises kjærlighet for første gang. Reaksjonen er forbløffende.

Det finnes ikke noe slikt som en dårlig hund – bare hunder som har blitt mishandlet, neglisjert eller misbrukt.

Men den frykten og mistilliten til mennesker trenger ikke å feste seg til en hund for hele livet. Tror du oss ikke? Bare ta en titt på hva som skjer første gang denne pitbullen, som ble oppdratt til å slåss, blir vist kjærlighet. Du vil umiddelbart bli en troende.

Da pitbullen Cruz ble brakt til krisesenteret, var han opprinnelig merket som «aggressiv.» Pelsen hans var skitten. Han må ha stått utenfor eller levd som bortkommen veldig lenge, ettersom han var befengt med flått.

De første 60 sekundene av den følgende videoen viser Cruz inne i kennelløpet hans for aller første gang. Som du kan se, er han en sjenert hund som er veldig nølende med å henvende seg til den snille kvinnen som heter Maria Sanchez. Han nekter å se henne inn i øynene, han sitter med ryggen mot henne, og han henger lavt med hodet. Denne hjerteskjærende oppførselen skyldes en skadet skapning, så neglisjert og stigmatisert av verden at hans sanne jeg har blitt undertrykt.

Men så kommer andre halvdel av videoen. Maria nekter å gi opp i sine forsøk på å få kontakt med Cruz. Etter hvert lar hunden henne stryke seg over hodet, og nærmere og nærmere kommer han. I løpet av et par minutter vet Cruz hvordan det er å føle seg trøstet av en vennlig hånd. Som det viser seg, er det alt han noensinne har ønsket seg.

«Du kan se fra videoen hans at han ikke er aggressiv, han var bare redd. Han var så glad for å komme ut av kennelen sin og inn på lekegården. Han har bare en slik kjærlighet til livet,» sa Maria, som fortsetter å laste opp videoer av Cruz for å avsløre fremgangen hans i håp om at noen vil strekke seg frem for å redde og adoptere ham.

Hans reaksjon på bare litt ømhet beviser at hver hund er i stand til å elske.