Han havnet på sykehus da chihuahuaen hans døde. Men se når en fremmed gir ham en ny valp…

Et eldre par bosatt i Miami ble overveldet av følelser da en fremmed mann ville gi dem en liten hundevalp.

Miguel (89) og Ada Rojas (83) var knuste da de mistet den 3 år gamle chihuahuaen sin, Gucci, som døde av et hundeangrep noen dager i forveien. Ulykken hadde sendt dem begge på sykehus – Miguel sitt blodtrykk steg betraktelig, da Ada måtte sy 100 sting på grunn av heltemodig innsats i angrepet, i forsøk på å redde lille Gucci.

Den gode samaritan, ved navn Mario Cambo, ble helt opphengt i den hjerteskjærende historien om ulykken og bestemte seg for med det samme å donere en ny valp til det sørgende paret. We Puppy Paws Kennel of Homestead, Florida, kunne tilby han en liten chihuhua for 300 dollar, altså halve prisen.

”Jeg så historien i går og tenkte med én gang at jeg måtte gjøre noe med saken. Og det gjorde jeg.” fortalte Cambo til CBS Miami. ”Det er en av de sakene som bare virkelig knuser hjertet mitt.”

I det øyeblikket paret mottok den kosteligste gaven, kom tårene i strie strømmer ned kinnene. Denne nye hunden ville definitivt hjelpe paret ”å leve videre”, sa Ada.

Datteren, som også bærer navnet Ada Rojas, kunne meddele at det ikke fantes noe som kunne sammenlignes med gaven hennes foreldre fikk av denne fremmede mannen.

”Hvis noen hadde kommet og tilbydd meg en million dollar, ville jeg ikke hatt dem. Jeg vil ikke ha noen 700 million dollar lotterigevinst,” forteller Ada senior til tv-stasjonen. ”Det er dette vi vil ha. Betingelsesløs kjærlighet… Det som skjer med meg akkurat nå, gjør meg allerede til en vinner.”

Se videoen av det rørende øyeblikket og DEL det. Vis dine venner hvor sterkt båndet mellom dyr og menneske kan bli.

Loading...