5-åring er sikker på at han har en tvilling på skolen – når mamma ser bildene knekker hun sammen.

Gutten sier bestemt at han har en tvilling på skolen, men når moren ser bildene bryter hun sammen.

På noen skoler, spesielt i USA, livner folk vanligvis litt opp ved å arrangere spesielle temadager. Det kan være at du må ha på deg en gal hatt, eller kle deg ut på en spesiell måte.

En førskole ville arrangere «Twin Day», noe som betydde at barna skulle pares i par og kle seg i det samme en dag.

En liten femåring var veldig bestemt på hvem han ville parre seg med – han hadde allerede funnet sin virkelige tvilling. Nå har bildet fra førskolen fått enorme reaksjoner.

Den lille gutten heter Myles, og er fem år gammel. Før tvillingdagen insisterte han på at han og en gutt ved navn Tanner skulle være tvillinger – de så jo så like ut!

Kilde: Facebook.

Myles’ mor, Britney, visste at han hadde lekt med en gutt som het Tanner, men hun hadde aldri møtt ham eller moren før, og visste ikke hvordan de skulle få tak i dem. Men etter at Myles insisterte, dro hun likevel avsted for å kjøpe matchende klær til de to guttene.

– Han insisterte på at de ser like ut. «Vi har begge brune øyne og mørkt hår,» sa han (Myles), og han var urokkelig. Så jeg gikk til butikken og syntes litt irriterende at jeg var for gammel til dette, skriver Britney i et innlegg på Facebook.

Kilde: Facebook.

Guttene var utrolig fornøyde med klærne sine, og på førskolen bestemte de seg for å sende et bilde av resultatet til mamma Britney, men da hun så bildet, klarte hun ikke å holde tårene tilbake.

«Det er åpenbart at Myles og Tanner er to veldig forskjellige barn, men Myles ser det ikke. Ville ikke verden vært et mye bedre sted hvis alle så verden gjennom øynene til disse to femåringene?,» skriver Britney på Facebook.

Kilde: Facebook.

«Jeg gråt så mye fordi det var så hyggelig. Selvfølgelig vet jeg at de ser annerledes ut. Men han så det ikke. Det er det søteste jeg har sett i hele verden.»

Britney lastet opp bildet på Facebook, og det hele tok av. I skrivende stund har innlegget blitt delt over 275,000 ganger, og har fått mer enn 508,000 likes og reaksjoner.

Vi sender tommelen opp, vi også! Verden trenger flere mennesker som Myles og Tanner!

DEL DETTE hvis du er enig!

Loading...