Kvinne risikerer livet for å redde hunden sin fra det stormfulle havet.

Den dramatiske hunderedningen ble fanget på video på den populære stranden i Brighton, England. Den viser kvinnen løpe ut i det iskalde vannet mens hunden hennes ble dratt ut på havet.

En stor bølge omslutter henne og dytter henne tilbake oppover stranden. Når hun dukker opp igjen, ser det ut til at hun er klar over at det er for utrygt å prøve å redde hunden sin. Men sekunder senere blir hunden også presset til land av det kraftige bølgeinfernoet.

Kvinnen skjønner ikke at hunden hennes ligger rett bak henne, men de tilskuende som ser på, roper “hunden, hunden”, og hun klarer å ta tak i ham før en ny bølge krasjer i dem. Hun kunne ikke holde på hunden, men en person klarte å få tak i hunden og dra ham i sikkerhet.

Opptakene fikk mange til å applaudere kvinnens tapperhet, men noen stiller spørsmål ved om hun burde tatt risikoen.

Eksperter råder alle som er vitne til en lignende nødsituasjon om ikke å forsøke å gå i vannet etter dem. Det er en god sjanse for at du blir feid ut selv. I stedet må du ringe nødetatene umiddelbart for å få hjelp.

En ting er sikkert, videoen fremhever sikkerhetsrisikoen ved å gå med hunden din for nær vannkanten i stormvær. Det er en viktig påminnelse om å alltid være forsiktig mot havet i vintervær og holde deg i trygg avstand fra flo og fjære.