Da sønnen ble født, sa hun at livet var perfekt. Så skjedde det noe som knuste hjertet mitt.

For 10 år siden fødte Kellie Haddock en velskapt sønn. Hun og hennes mann, AJ, følte seg på toppen av verden.

Men da sønnen deres, Eli, var bare 14 måneder gammel, ble familien involvert i en forferdelig trafikkulykke. AJ ble drept momentant og Eli ble hardt skadet. Videoen nedenfor forteller Kellies hjerteskjærende og tragiske historie, men følger henne så 10 år senere på en fantastisk og oppløftende reise for å takke alle menneskene som hjalp til med å redde livet til hennes nyfødte sønn.

Viral’o’Mania så denne videoen og ble forbløffet over hvor fantastisk Kellie er. Hennes vennlige ånd og varme personlighet er direkte smittsom, og å se hvordan hennes perspektiv er så overveldende positivt etter å ha vært rammet av en slik tragedie er mer inspirerende enn det finnes ord for. Kellies historie minnet oss virkelig om hvor viktig det er å ta et steg tilbake og anerkjenne alt vi har å være takknemlig for i livet.

Gjør deg selv en tjeneste og ha klar noen papirlommetørkler før du ser Kellies historie nedenfor. Det er vanskelig å komme gjennom dette med tørre øyne, men vi lover at på slutten vil du føle deg oppløftet på en forfriskende positiv måte. Videoen inspirerte oss til å meddele vår verdsettelse for folkene i våre liv, så vi oppfordrer deg til å fortelle noen i dag hvor takknemlig du er for å ha dem i livet ditt.

DEL denne videoen med de du er glad i!

Loading...