Det høres bjeff fra skogen og denne lille hunden reddes i trygghet. Men se hvem den passer på…

En liten Shih Tzu ble funnet mens den beskyttet en kattunge i en dyp kløft bak et boligfelt i South Carolina. Bekymrede beboere tilkalte dyreorganisasjonen Anderson County Animal Control etter å ha hørt hundens bjeffing.

bjeff1

En offiser ved navn Michelle Smith så de to småtassene, og mener at hunden selv må ha gått ned i gropen og funnet den foreldreløse kattungen.

bjeff2

Hun sier at hunden lett kunne ha gått opp fra gropen selv, men hun nektet å forlate kattungen alene og må ha bjeffet for å tilkalle hjelp!

bjeff3

De to ble tatt med til Anderson County P.A.W.S. Der stjal de hjertene til hele staben og nå, dyrelskere rundt om i verden.

bjeff4

Den omsorgsfulle surrogat-mammaen hadde faktisk fått melk i pattene, et resultat av en «pseudo-graviditet» – utvilsomt for å kunne å holde kattungen levende.

bjeff

Hunden ble kalt Goldie, og kattungen ble kalt Kate. Da en mann som heter Joe og hans kone så Goldie og Kate på nyhetene, skrev de et hjertevarmt brev, og spurte om å få adoptere dem.

bjeff6

De forklarte hvor mye de to minnet dem om sin tidligere hund og katt som hadde dødd med to måneders mellomrom. Det er vel ingen tvil om at Kate og Goldie har funnet et fantastisk hjem sammen!

bjeff7

Her har vi en reportasje om den rørende historien:

DEL SAKEN ved å klikke under!