Liten hundevalp får sin første bestevenn – etter å bli reddet fra et grusomt liv

I noen situasjoner er man i tvil om et reddet dyr vil klare seg til neste dag, eller ikke. Ruggles, hunden i denne videoen, var et slikt tilfelle.

Ruggles, en liten shih tzu, ble født på en såkalt valpefabrikk drevet av en oppdretter som ikke brydde seg om dyrene sine. Mange av hundene var i dårlig form da de ble reddet, og Ruggles var nok en av dem. Han hadde det tøft før han endelig ble reddet ut fra den grusomme virkeligheten han levde i.

Men Ruggles visste ikke at han snart ville møte sin nye bestevenn, kattungen Chompers. Den lille pusen ble funnet under en veranda da den kun var to dager gammel, og de to ble raskt bestevenner på dyrehjemmet.

Heldigvis ble de begge adoptert til kjærlige hjem, selv om planen først var at de skulle bli adoptert sammen. Men Chompers viste seg å være litt for voldsom for den lille Ruggles, så derfor ble de adoptert hver for seg.

Nå lever de begge lykkelige på hver sin kant i nye hjem, med masse kjærlighet og omsorg. Ruggles og Chompers vil alltid være bestevenner, selv om de bor separat.