Skadet valp på dyrebeskyttelsen rekker ut poten sin for å be om hjelp fra redningsmann

Da Zach Skow, grunnleggeren av Marley’s Mutts Dog Rescue, ankom dyrebeskyttelsen for å se på en valp ved navn Ansel, fant han en redd hund som ønsket å bli elsket.

“Han kom inn her etter å ha blitt angrepet, som hjemløs hund, og mistet broren sin,” forklarte Zack i et Facebook-innlegg om valpen.

Selv om Ansel hadde bittsår og et alvorlig sår rundt halsen, rakte han ut poten da Zack kom, som førte til at Zack klappet ham. Så endte han like så godt med å bare ta Ansel med seg hjem for å fostre ham i trygge omgivelser.

Det tok noen dager før Ansel begynte å føle seg bedre, men Zack visste at valpen hadde det bedre da han stjal tøffelen hans og hoppet opp på sofaen. Valpen hadde også en fantastisk holdning og elsket å være sammen med Zacks andre hunder og hans to barn.

“Hans holdning er fantastisk, og han er klar for neste kapittel i livet sitt,” sa Zack. “Det føles godt å støtte denne ungen og gjøre det sammen med mine egne barn. En av de store fordelene med å være fosterhjem er å få barna involvert i tjeneste fra tidlig alder.”

Med Ansels voksende selvtillit og at båndtreningen gikk bra, kom snart adopsjonsdagen.

Ansel (nå Phoenix) har det fantastisk og er klar for neste kapittel i livet sitt takket være den fantastiske omsorgen han fikk, slik at han kunne heles både fysisk og følelsesmessig!