De kaller denne hesten et ondskapsfullt monster. Så kommer en fremmed og målbinder alle!

I hele hans liv, har hesten Max aldri latt noen komme i fysisk kontakt med han, latt seg dressere – eller så mye som å komme i nærheten av ham! Max ble ansett som en farlig og aggressiv hest – eieren hans hadde i lengre tid til og med planer om å skyte og drepe ham.

Men akkurat i grevens tid skriver Michael, en sjefsbonde i delstaten New York, til eieren. Første gang Michael møtte Max, gikk han rett gjennom stallen og inn for å hilse på hestene. Plutselig stikker Max hodet ut av båsen sin og lot helt enkelt Michael klø ham mellom ørene. Dette var et stort øyeblikk, til å være en hest som nektet menneskelig interaksjon.

Michael begynte å jobbe med Max i et forsøk på å temme ham. I begynnelsen gikk alt bedre enn forventet, men en skjebnesvanger dag ble Max skikkelig skremt av en flue. I forsøket på å få fluen bort, sparket han Michael rett i magen – et spark som nesten tok livet av han. Han ble funnet livløs på bakken og fraktet til sykehus. Han tilbragte fire uker på sykehuset, og en uke på intensiven. Forsikringsselskapet hans var på vei til å saksøke Max’ eiere for 175.000 dollar i medisinske utgifter, på grunn av det nesten fatale sparket. Til tross for alt dette tenkte Michael bare på én ting; å komme seg fortest mulig tilbake til Max. ”Jeg ville ikke at han skulle tro at jeg var redd,” sier Mike. Han visste at hesten enten ville være fryktet og ensom resten av livet eller bli sendt rett til slakteren.

Hva som skjedde videre er intet mindre enn utrolig. Se videoen nedenfor og forbered deg til å bli inspirert av dette usannsynlige vennskapet. Og husk å dele det med dine dyreelskende venner!

Loading...