Bedårende valp er syk og puster ikke lett – bestemmer seg for å bruke maske for pusten sin

Fred, en søt liten hund, har en luftveissykdom som får ham til å ha pustevansker som følge av hans traumatiske fortid med sine gamle eiere.

Golden retriever-valpen ble angivelig født uheldig, og hans tidligere eier misbrukte ham og fikk ham til å sove ute, som er grunnen til at han utviklet en forferdelig sykdom.

fred1

Etter å ha blitt funnet forlatt, ble Fred tatt inn av et krisesenter. Senere bestemte en snill familie seg for å adoptere ham, og Fred begynte sitt nye liv. Selv om sykdommen fortsatt hadde påvirket lungene hans, var hans nye familie forberedt på å ofre både kropp og sjel for å hjelpe ham med å bli frisk.

De bestemte seg for å ta ham til en veterinær slik at de kunne ta den passende medisinske behandlingen fordi de fortsatte å observere luftveisproblemene hans. En av veterinærens anbefalinger etter å ha inspisert ham var at han skulle bruke en pustemaskin noen ganger hver dag.

fred2

Til tross for at de er temmet, har hunder fortsatt instinkter og har ting de misliker, for eksempel å ha fremmedlegemer i kroppen. De oppfatter kanskje ikke ting på samme måte, selv om de kan være til deres egen fordel, og det kan oppstå problemer.

Selv om det var en viss skepsis til Freds deltakelse, ønsket hans nye familie fortsatt å prøve fordi det var nødvendig. Freds historie er forbløffende siden han så ut til å forstå familiens hengivenhet for ham og lot masken bæres.

fred3

Foreldrene hans la masken over snuten hans på en rolig måte, og han begynte å få nebuliseringer.

Alle var ganske fornøyde, spesielt siden Fred visste at han trengte denne hjelpen og at det snart vil bli bedre for ham.

Kanskje Fred er uvitende om formålet han tar på seg denne masken for, men familiens selvtillit gjør at han kan undertrykke sin ville side.

fred4

Alle er sjokkert over dette tilfellet fordi det er ganske uvanlig at en hund ikke viser noen form for motstand mot denne terapien.

Faktum er at Fred er en ekte fighter som, mye takket være familiens enorme støtte, utvilsomt vil komme seg raskt.

fred5

DEL Freds formidable medgjørlighet for å bli frisk, med dine venner!