Dette døve barnet har aldri hørt sin fars stemme. Men følg med 13 sekunder inn i videoen. UTROLIG!

Helt siden har ble født, har 3-årige lille Grayson Clamp levd sitt liv i fullkommen stillhet. Han prøvde å lese sine foreldre og næres lepper, men ingenting ga noen mening. Etter hvert som han vokste til, begynte han å lære tegnspråk og da innså han at han var litt annerledes enn mesteparten av verden. Han måtte ofte på besøk til legen og de ville alltid sjekke ørene hans eller sende ham inn i store maskiner for å kikke på innsiden av hodet hans.

Plutselig, en tilsynelatende tilfeldig dag, ble den lille gutten bragt inn i et spesielt rom. Omringet av forskere er det forståelig at han var litt skeptisk i starten, men på et øyeblikk skjedde det noe helt nytt og uforståelig i hans lille verden, da han hørte en stemme som sa: ”Pappa elsker deg!”

Grayson visste ikke hva det betydde, men en ting var sikkert – han visste at det var bra!

Legene hadde implantert en spesiell mikrobrikke på undersiden av Grayson sin hjerne og takket være dagens fantastiske teknologi, kan han nå høre. Forskerteamet kan si med sikkerhet, at om få år kan Grayson prate og uttrykke seg på akkurat samme måte som alle andre hørende barn i hans alder. Siden han fremdeles er ung vil det gå unna som bare det!

Denne teknologien har forandret hele familien Clamps fremtid og vi fryder oss over at Grayson nå kan få høre alt det verden har å tilby ham! Det er et mirakel at dette er en mulighet andre barn med døvhet og hørevansker kan få oppleve.

Vennligst del denne vakre videoen hvis du også tenker at alle små fortjener å ta i bruk, ikke bare noen, men alle sansene vi mennesker er begavet med!

Loading...