Denne stakkars babyen er i ferd med å drukne. Men se hva denne ville hingsten gjør.

På denne skjebnesvangre dagen, beitet en vill hingst som heter Champ og hans familie langs bredden av Salt River i Arizona Tonto National Forest. Minutter senere kommer en annen flokk ville hester på motsatt elvebredd.

Det tar ikke lang tid før Champ og hans familie blir interessert i sine nye naboer. Fascinert, begynner noen å krysse elven.

Plutselig blir et hoppeføll fra gruppen feid nedover med strømmen. I noen øyeblikk går hun under.

Champ prøver å ta tak i hoppeføllet via siden av halsen, men er ikke i stand til det. Hoppa bryter fra gruppen og strever i vannet.

Champ bryter fra gruppen for å gå etter henne. Han griper henne i nakken og hjelper henne forsiktig tilbake. Han lar henne ikke gå før han vet at hun er trygg.

Fortumlet finner hoppeføllet tilbake til sin mor. Med alt under kontroll, fortsetter Champ å krysse elven og hilser nye hingster som om de er gamle venner.

Så snart han kommer tilbake, hilser Champ hans familie. Videoen sier: «Som skrevet i et manus til en eventyrlig historie, lander til slutt tre fugler på Champ og hans merr.»

Ville hester er virkelig utrolige, fantastiske skapninger. Hvis du er enig, kan du dele denne heroiske videoen med dine venner på Facebook!

Loading...