En modig hund med et hjerte av GULL reddet et strandet murmeldyr og bar det hjem

En rekke mennesker ble ekstatiske vitner da en golden retriever svømte mot dem med et lite skogmurmeldyr på ryggen.

Wally, en 2 år gammel golden retriever eid av Lauren Lynde, liker å svømme, så Lynde kaster ofte et balltre eller en ball for ham til å jage. Andre ganger tar han bare på seg en hai-redningsvest og svømmer rundt alene.

Tidlig på sommeren drar familien kanoer til en av øyene i Lake Hickory Hills, som ligger i Lunenburg i Massachusetts – borti statene. Helt uvitende var de dog, om at de var i ferd med å få oppleve et svært uventet møte: Wally svømte rundt i innsjøen da de plutselig så at han hadde en svart gjenstand, som så ut til å være en gigantisk tømmerstokk, på ryggen.


Så snart Lynde fant ut at det var et skogmurmeldyr, ikke en tømmerstokk, ble hun helt overrasket!
wally1
De antok at murmeldyret kunne ha drukket fra, eller badet i vannet, da det falt uti og drev videre. Heldigvis møtte den Wally, som ikke virket irritert eller sjokkert da et ukjent dyr satte seg på ryggen hans. Tvert imot fortsatte han bare å svømme videre til kysten.


wally2
– Wally elsker alle dyr han møter. Han elsker barn og gir dem et kyss hver gang han ser dem. Han er den mest kjærlige hunden du noen gang har møtt, sa Lynde.

Wally så ut til å komme godt overens med sin nye følgesvenn, og skogmurmeldyret uttrykte takknemlighet til Wally da de ankom destinasjonen.


hund redder skogmurmeldyr
Murmeldyret gikk av Wallys rygg like før land. Ved ankomst løp det avsted, men ikke før de ga hverandre et siste blikk og gned seg på hverandres neser som om de sa farvel.

Vi håper dette uventede møtet førte til et herlig vennskap mellom vennlige Wally og det sjenerte skogmurmeldyret!


wally4Dette er kanskje det søteste jeg noen gang har sett. For en smart og kjærlig hund Wally er. 🐕🦫🥰
wally5

Dyr er fantastiske, som vi ser nok et sterkt bevis på her 🌹 ❤️

Velsigne denne hundens dyrebare hjerte ❤️

DEL historien videre til en venn eller familiemedlem! ❤️