En ung mann strevde med noe da han satt på T-banebenken, helt til en eldre mann grep inn.

En ung mann strevde med å knytte slipset sitt. I samme øyeblikk som han merket det, grep en eldre mann inn for å redde dagen til en fremmed i nød. Bildet av øyeblikket ble tatt av Facebook-brukeren Redd Desmond Thomas, og det spredte seg fort viralt denne uken, med over 200 000 delinger.

Facebook-brukere fra fjern og nær uttrykte sine følelser for situasjonen. En bruker sa: «Engler kommer i alle farger.» En annen: «Så fantastisk, så hjelpsomt, slik skulle livet vært hver dag. Mennesker som hjelper mennesker.»

Bildeteksten til innlegget lyder som følger:

En ung mann slet med å knytte sitt slips. Kvinnen i rødt spurte: «Vet du hvordan du skal gjøre det?» Den unge mannen svarte: «Nei, ma’am.» Kvinnen prikket sin mann på skulderen og ba ham lære den unge mannen hvordan man knytter et slips. Uten å nøle, nesten som en refleks, responderte den eldre mannen med å ham en steg-for-steg-veiledning, og etterpå kunne den eldre herren se den unge mannen gjenta prosessen og vise ham at han hadde skjønt det. Jeg var et stykke unna, så jeg gikk litt nærmere for å snike meg til et bilde av den pågående veiledningen før jeg hoppet på toget mitt.

eldre mann slips