Hun fant ham på stranden og så at han dro sine skadde bein etter seg. Hun var nødt til å handle.

Noen ganger kommer vi over ting som er så hjerteskjærende at vi må gripe inn. Da Meagan Peaman møtte Leo på stranden, kunne hun ikke forlate ham. Selv om hun ikke hadde midler til å hjelpe han, bestemte hun seg for å ta ansvar.

Ved bruk av sosiale medier og innsamling, fikk hun mulighet til å gi Leo den hjelpen han så sårt trengte. Dette er et glimrende eksempel på hva man kan få til om man går sammen. En jente sin besluttsomhet og hundrevis av sjenerøse mennesker, har gitt Leo en ny sjanse i livet.

Meagan Peaman var på stranden i Thailand, da hun så denne stakkars valpen dra bakbeina etter seg.
skadd-hund1

Til tross for sine skader, slepte den seg glad og vennlig mot henne.
skadd-hund2

Hun ble forferdet da Leo, som han kom til å hete, ikke var en løshund. Etter en motorsykkelulykke som lammet Leo, ignorerte «eieren» skadene fordi det ikke så ut til at han hadde noe smerte.

Selv om han ikke hadde noe smerte i utgangspunktet, så ble det verre ved at Leo måtte dra beina etter seg. Pelsen og huden på knærne ble helt nedslitt. Han var og dekket av flått og trengte mye medisinsk hjelp.
skadd-hund3

Meagan bestemte seg for å ta saken i egne hender, og tok Leo fra sin tidligere «eier». Han hadde knekt rygg, infeksjon i sårene, og trengte kateter for å urinere. Tilsammen ble de medisinske kostnadene titusenvis av kroner.
skadd-hund4

Meagan hadde ikke råd til all behandlingen Leo trengte, så hun søkte hjelp via GoFundMe, og fikk samlet inn penger via donasjoner. Etter måneder med behandling og restitusjon var Leo ved god helse.
skadd-hund5

Dessverre visste Meagan at å finne et hjem til han i Thailand ville være nærsagt umulig. Selv om hun ikke kunne ta vare på han selv, bestemte hun seg for å ta Leo med seg hjem til Canada, for å fortsette arbeidet.
skadd-hund6

Meagan begynte straks på oppgaven med å finne Leo et fosterhjem. Ved hjelp av Facebook og andre sosiale medier, fant hun noen som kunne ta seg av ham. Han tilpasset seg fort i sitt nye hjem, men trengte fortsatt en bedre måte å komme seg fram på – enn å dra beina etter seg.
skadd-hund7

Da Leo sin historie ble kjent, fikk også «K9 Carts – The Pet Mobility Rehab Center» høre om det, og de donerte en hunderullestol til Leo.
skadd-hund8

Leo lever for tiden lykkelig sammen med sin fostermor, Jamie Marilyn Smith. De koser seg ilag og han har tilpasset seg det nye livet glimrende!
skadd-hund9

Kilde: Help Save Leo.

Vi er så uendelig glad for at hun insisterte på å hjelpe denne hunden. Takket være hennes innsats endte denne potensielt hjerteskjærende historien godt. Vi får ikke nok av historier om mennesker med store hjerter, som bryr seg om andre; mennesker såvel som dyr. Del den med dine venner og oppretthold deres tro på menneskeheten.

Loading...